Welkom

Welkom bij Ter Wisch advocatuur & mediation. Het is een klein kantoor dat zich richt op het personen en familierecht, jeugdrecht en het arbeidsrecht en ambtenarenrecht in het bijzonder en heeft aandacht voor de mens achter de zaak. Emoties spelen in een echtscheidingszaak, wijzigingsverzoek alimentatie, ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing, het verlies van een baan een belangrijke rol.

Joan Ter Wisch is naast advocaat ook mediator in zowel de familierechtelijke zaken als in arbeidszaken waar het kan gaan om samenwerken, re-integratie, maar ook om afscheid nemen van elkaar.

Bij Ter Wisch advocatuur wordt een redelijk uurtarief gehanteerd om uw belangen te behartigen en kunt u ook terecht op basis van een gefinancierde rechtsbijstand. In overleg met uw  Rechstbijstandsverzekeraar (bijvoorbeeld DAS, ARAG, etc) kan ook uw rechtsbijstandspolis een oplossing bieden voor de kosten.

Kan ik Moederdag samen met mijn ex-vrouw vieren? - dinsdag 7 mei 2019

Kan ik Moederdag samen met mijn ex-vrouw vieren? Als u nog nauw betrokken bent bij uw ex-partner omdat u co-ouders bent, biedt dat vaak ruimte voor goede afspraken. Bijvoorbeeld over Moederdag. Bespreek het zorgvuldig, in het belang van uw kinderen.

www.verder-online.nl

Moet ik de kinderen op Moederdag naar mijn ex-vrouw brengen? - dinsdag 7 mei 2019

Moet ik de kinderen op Moederdag naar mijn ex-vrouw brengen? Moederdag is voor uw kinderen en uw ex-partner meestal een belangrijke dag. Probeer er dus goede afspraken over te maken. Al bent u gescheiden, u blijft samen wel de ouders van uw kinderen.

www.verder-online.nl

Hoe vier ik de eerste Moederdag na mijn scheiding? - dinsdag 7 mei 2019

Hoe vier ik de eerste Moederdag na mijn scheiding? Al bent u uit elkaar, u blijft met uw ex-partner natuurlijk wel de ouders van uw kinderen. Het is voor hen van groot belang dat u samen goede afspraken maakt. Zoals over Moederdag, op de tweede zondag in mei.

www.verder-online.nl

Hoe regel ik dat ik mijn kinderen op Moederdag kan zien? - dinsdag 7 mei 2019

Hoe regel ik dat ik mijn kinderen op Moederdag kan zien? Vader- en Moederdagen zijn meestal in het ouderschapsplan opgenomen. Maar vaak ontbreken de details. Goed overleg met uw ex-partner over de invulling van Moederdag is de beste weg.

www.verder-online.nl

Heb ik plichten als ik ons kind na de scheiding niet meer zie? - vrijdag 3 mei 2019

Heb ik plichten als ik ons kind na de scheiding niet meer zie? Iedere ouder heeft rechten en plichten als het gaat om de verzorging en opvoeding van het kind, ook na de scheiding. Deze rechten en plichten hebben betrekking op de kosten van uw kind. Maar het betreft ook het contact met uw kind.

www.verder-online.nl
56
Joan_001
MfN
VFAS
NOvA