Tarieven

Ter Wisch advocatuur en mediation stemt met u af een redelijk uurtarief, afhankelijk van uw zaak, tijdsdruk , belang en dergelijke. Het uurtarief is exclusief BTW, verschotten, waaronder griffiegelden, uittreksels etc. Kantoorkosten worden niet in rekening gebracht.

Het is in bepaalde zaken  ook mogelijk om een vast bedrag af te spreken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Een derdengeldrekening staat niet meer ter beschikking van Ter Wisch advocatuur en mediation.

Kennismaking
Het eerste puur oriënterende half uur is altijd gratis.

Indien u in aanmerking komt voor gefinancierde bijstand wordt u bijgestaan op basis van een toevoeging. Ter Wisch advocatuur is aangesloten  bij de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. U betaalt een eigen bijdrage en evt verschotten etc. waaronder bijvoorbeeld (verminderde) griffiegelden aan Ter Wisch advocatuur. Een verwijzing van het Juridisch Loket ook wel diagnose document genoemd geeft u een korting op de eigen bijdrage. Op www.rvr.org onder rekenhulp krijgt u een indicatie van uw eigen bijdrage en of u hiervoor in aanmerking komt.  De Raad voor rechtsbijstand voert een inkomens- en een vermogenstoets uit bij een aanvraag voor een toevoeging.

Ter Wisch advocatuur en mediation  heeft kantoor te Driebergen ( Utrechtse Heuvelrug ). 

 

Algemene Voorwaarden 

Hier kunt u de recente algemene voorwaarden in PDF downloaden.

 

Klachtenregeling

Hier kunt de klachtenregeling in PDF downloaden.

 

Privacyverklaring en AVG

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Ter Wisch advocatuur en mediaton maakt gebruik van specifieke advocatensoftware om uw persoonsgegevens, juridische stukken, informatie, financiële stukken, overeenkomsten etc die nodig zijn voor de behandeling van uw dossier op te slaan voor dossierbeheer, tijdschrijven factureren, documentmanagement. Deze gegevens kunnen ook in het kader van de behandeling van uw zaak verstrekt worden aan de wederpartij, de rechtbank, de deurwaarder en evt. andere derden. Een persoonsgegevens is dat wat u direct of indirect kan identificeren zoals een naam, geboortedatum, BSN of computer gerelateerde informatie.

Hier kunt u het privacystatement in PDf downloaden

 

Contactformulier

Contactformulier
schilderij_003